Broderikurser

Välkommen till Fru Strid att gå en kurs ledd av mig, Kicki Jonsson (Fru Strid) Du hittar kursutbudet nedan, aktuella kurser hittar du här. Om du själv vill brodera tillsammans med dina väninnor (även män är välkomna) ordnar vi dete endera i ateljén eller så kommer jag till er. 

Hitta till Edeby

Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp. Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

Latitud 60,0099

Longitud 18,8021

Mat på verandan

Vi äter något gott på verandan eller om vädret tillåter äter vi i trädgården eller galleriet.

Kurser 2021


Här hittar du årets broderikurser i sommar hos Fru Strid.


Vi är ju i en speciell tid där läget snabbt kan förändras om kurserna kan genomföras.

Men med vaccinet har ändå hoppet tänts och Fru Strid öppar möjligheten att du kan gå en kurs i sommar i en liten grupp och med stor hänsyn så håller vi avstånd.


Lite praktiskt

Fru Strid tar sig rätten att flytta och ställa in kurser längre fram i kalendern om det är möjligt. Du får veta om kursen kan genomföras under april månad. Vill du behålla din plats svarar du min förfrågan.


Corona pandemin

Jag ser fram emot att få hålla kurser 2021, vi kommer bara vara 4 kursdeltagare + kursledare, bordet är avskärmat till bås i plexiglas. Handdessinfektion finns det gott om. Vi kommer äta enklare lunchmat i speciella engångs bambulådor med lock utomhus i trädgården. Om du önskar kan du även köpa munskydd och/eller visir på plats om du säger till innan att du vill ha det. Nu knäcker vi den här pandemin och strävar mot en härlig sommar. Vi ses

Kursplatser lediga 

p g a återbud


1 plats ledig

till kursen "Collage"

20-22 augusti


2 platser lediga

till "Pröva på Yllebroderi"

3-5 septemberDu/ni kan alltid boka en egen kurs hos Fru Strid på Väddö. Ni är ett kompisgäng eller familj, som vill gå en kurs i broderi, fritt skapande med textil under en eller två dagar. Hör av dig/er, berätta om era önskemål så löser vi det. 


Läs mer om hur du/ni bokar en egen kurs med Fru Strid, i ateljén eller hos er >

Boende

Boende och middag ordnas på egen hand och ingår inte i kurspriset. Men vi rekommenderar ...


Väddöbygden.se