Kicki Jonsson

Kicki Jonsson visar sin utställning "100 dockor och ett fritt broderi. Dörrarna slås upp den 23 juli och utställningen pågår till den 2 augusti. Varmt välkommen!

Öppettider

torsdag - söndag: 11-16

måndag-onsdag: stängt


Hitta till Fru Strids galleri


Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn


Latitud 60,0099

Longitud 18,8021.

Kicki Jonsson

konstnär


Efter en resa hösten 2019 kom idén att göra 100 dockor efter samma form. I oktober började jag, det blev en resa av uthållighet och monotoni som berikat mig enormt genom att göra "samma" sak 100 gånger - resultatet blev att alla som var så lika, blev helt olika.


Jag jobbar nästan alltid med textila material i någon form. I det här projektet har jag för första gången även använt symaskin, otroligt kul. Men för att frigöra mig från monotonin som alla dockorna gjorde med mig, har jag avslutat projketet med ett litet fritt broderi.


Välkommen till min utställning i sommar!


Här kan du läsa mer om mitt arbete


----------


Fru Strids galleri  23 juli - 2 augusti

Galleriet är öppet torsdag - söndag 11-16

Vernissage torsdag 23 juli kl 11, välkomna!


Bilderna till vänster är något beskurna

Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel