Broderikurser

Välkommen till Fru Strid att gå en kurs ledd av mig, Kicki Jonsson (Fru Strid) eller en av de gästlärare jag bjudit in som är enormt duktiga. Du hittar kursutbudet nedan och det fylls på med nya kurser fortlöpande. Om du själv vill brodera tillsammans med dina väninnor (även män är välkomna) ordnar vi dete endera i ateljén eller så kommer jag till er.  Kurser fylls på fortlöpande, se kalendern nedan

Hitta till Edeby

Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp. Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

Latitud 60,0099

Longitud 18,8021

Mat på verandan

Vi äter något gott på verandan eller om vädret tillåter äter vi i trädgården eller galleriet.

Aktuella kurser hos Fru Strid på Väddö 2020


Välkommen till Väddö och Fru Strids ateljé. Fru Strid anordnar kurser i framförallt broderi men även i andra närliggande kompetenser, då jag bjuder in gästlärare att undervisa i ateljén.  Kurserna du ser nedan är bokningsbara, klicka på den röda texten så kan du läsa mer om varje kurs.


Kurserna hos Fru Strid bygger på LUSTEN och NYFIKENHETEN att brodera eller jobba med det textila materialet, oavsett om du är nybörjare eller van vid materialet.Kurskalender 2019  (uppdateras fortlöpande)


 oktober och november

  • Boro 5-6 oktober >> kom till Väddö och lär dig Boro en helg i oktober. Vi jobbar med lappar och enkla stygn, läs mer och anmäl dig genom att klicka på länken ovan. FULLTECKNADKurskalender 2020 börjar fylla fr o m oktober Fler kurser fylls på fortlöpande


Övriga kurser du kan boka

för dig och dina vänner, ditt företag eller familj hos Fru Strid...>>


Boende

Boende och middag ordnas på egen hand och ingår inte i kurspriset. Men vi rekommenderar ...


Väddöbygden.se


Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel